...

LAPTOP BATERIJE

autonomija je bitna

Naruči bateriju

Green Cell baterije za prijenosnike

Osigurajte sebi nesmetan rad.
Naručite kvalitetne zamjenske baterije za sve modele prijenosnih računala ili ugradite u servisu po pristupačnoj cijeni s jamstvom od 12 mjeseci.

Odaberi proizvođača laptopa

Niste uspjeli pronači bateriju?

Navedite točan model laptopa i/ili baterije i pošaljite upit za cijenu i dostupnost.

Vrhunske baterije laptopa tvrtke Green Cell rezultat su dugogodišnjeg iskustva u tehnologiji li-ion tehnologije. Za one koji žele najbolja rješenja i maksimalne performanse, odaberite PRO i ULTRA serije, koje omogućuju laptopu da postigne još dulje vrijeme rada.
OHLADI LAPTOP i UŠTEDI

Znate li da na kapacitet baterije i njen vijek trajanja loše utječe pretjerano zagrijavanje laptopa? Dugotrajan rad bez redovitog održavanja i čišćenja hladila najčešći je uzrok kvarova prijenosnih računala zbog lošeg hlađenja. Iskoristi popust od 10% na kupnju baterije uz našu usluge čišćenja hladila laptopa. Saznaj više o usluzi na: Moj Laptop Servis

GC LAPTOP BATERIJE Brand Green Cell stvoren je iz strasti za mobilnošću. Filozofiju Green Cell-a vodi jednostavna želja - dopustiti računalima, pametnim telefonima i ostalim potrošačkim uređajima da rade bez ikakvih prekida i istodobno ispunjuju vrhunske performanse.

...
Moj Servis
TEAM

Tražiš bateriju za svoj laptop?

Naručite kvalitetne zamjenske baterije za sve modele prijenosnih računala ili ugradite u servisu po pristupačnoj cijeni s jamstvom od 12 mjeseci.