Rabljena prijenosna i PC računala

Riječ je o proizvodima koji su već bili u uporabi. Svi proizvodi su pažljivo očišćeni i testirani. Prije nego što računalnu opremu otpremimo iz skladišta, ponovo je testiramo kako bi naši klijenti zaista dobili ono što su kupili. Možemo očekivati manje ogrebotine na kućištu računala, prijenosnih računala ili monitora, ali uređaj mora potpuno funkcionirati.

Nova birana prijenosna i PC računala

Biramo za vas modele laptopa vodećih proizvođača i savjetujemo pri odabiru prema namjeni korištenja i važem budžetu koji možete lulužiti za kupnju.

Kupujete novo ili reparirano prijenosno računalo? Niste sigurni kako i koje odbarati?

Zatražite optimalnu ponudu za model po vašoj mjeri.

DYNABOOK LAPTOP

Dynabook Satellite Pro
Svestrana produktivnost

Toshiba-Dynabook Satellite Pro C50 elegantno, tamnoplavo prijenosno računalo Dizajniran da se nosi sa svakom situacijom pri poslu ili učenju. Oslonite se snagu, pouzdanost, ugrađenu kontrolu i jednostavno korištenje. Toshiba-Dynabook Satellite Pro C50 elegantni, tamnoplavi 15-inčni laptop opremljen s Intel® Core 10th Generation procesorima te brzim NVMe diskom pouzdano je prijenosno računalo s dobrim hardverom, malih dimenzija i težine, jednostavno je stvoreno na bude uvijek uz vas./

...
Predstavljamo dynabook Satellite Pro C40 i C50. Mobilnost i stil po izuzetnoj cijeni.

3 razloga da kupite Dynabook Satellite Pro laptop

1. 15,6-inčni FHD zaslon bez odsjaja dizajniran je za duge sate rada ili učenja. Zahvaljujući ergonomskoj tipkovnici, punoj numeričkoj tipkovnici i velikoj dodirnoj površinu ClickPad s integriranim čitačem otisaka prstiju koji podržava Precision Touch Pad tehnologiju za preciznu kontrolu, bez potrebe za mišem zadovoljstvo ga je koristiti za stolom ili na putu. Uz težinu od svega 1,76 kg i dvoćelijsku bateriju od 45 Wh omogućuje laku prenosivost i autonomiju više od 9 sati rada.

2. Bez obzira na opterećenje, Satellite Pro ostaje hladan i tih, što je važno kada radite i morate se koncentrirati. Kućište također ostaje prilično hladno i ugodno na dodir i ima poseban antibakterijski premaz. S lijeve strane nalazi se HDMI priključak, USB-A 3.1 priključak i USB-C 3.1 priključak. S desne strane nalazi se još jedan USB-A port, Gigabit Ethernet, 3,5 mm audio priključak i čitač microSD kartica. Tu su i bežične veze Wi-Fi 5 i BlueTooth 5.0 posljednje generacije sa svestranu povezanost.

3. Uz povoljnu cijenu i omjer uloženo dobiveno dobivate dobar uređaj sa 6-jezgrenim Intel Core i3 ili i5 procesorom, kvalitetan FHD IPS ekran bez odsjaja i tipkovnicu uz pouzdanost bez obzira na opterećenja.

Satellite Pro C50-H modeli

  • Toshiba Dynabook Satellite Pro C50-H-10W 15.6" FHD IPS Intel Core i3 1005G1 up to 3.4GHz 8GB DDR4 256GB SSD Intel UHD Graphics bez operativnog sustava 2 godine jamstva A1PYS34E112G
  • Toshiba Dynabook Satellite Pro C50-H-11G 15.6" FHD IPS Intel Core i3 1005G1 up to 3.4GHz 8GB DDR4 256GB SSD Intel UHD Graphics Windows 10 Home 2 godine jamstva A1PYS33E119D
  • Toshiba Dynabook Satellite Pro C50-H-11J 15.6" FHD IPS Intel Core i5 1035G1 up to 3.6GHz 8GB DDR4 512GB SSD Intel UHD Graphics Windows 10 Home 2 godine jamstva A1PYS33E119A
  • Toshiba Dynabook Satellite Pro C50-H-11E 15.6" FHD IPS Intel Core i5 1035G1 up to 3.6GHz 8GB DDR4 256GB SSD Intel UHD Graphics Windows 10 Home 2 godine jamstva A1PYS33E1199

Zatraži ponudu za svoj Satellite Pro C50-H

Izvrstan izgled i vrhunski dizajn uz besprijekorne performanse po izuzetno povoljnoj cijeni. Elegantni, tamnoplavi Satellite Pro C50 tanak je samo 19,7 mm i težak je samo 1,76 kg. Njegov 15,6-inčni FHD IPS zaslon bez odsjaja zauzima više od 80% njegove gornje površine, što uređaju daje kompaktan utisak.

Dynabook a new name from the laptop experts

TOSHIBA DYNABOOK DYNABOOK LAPTOP
Dynabook je dinamičan, novi početak biznisa, izgrađenog na temeljima divnog nasljeđa Toshibe.
Ove dvije prijenosne računalne inovacije omogućile su ljudima da sigurno i sigurno rade gdje god žele i definirale su današnje tržište mobilnog računala. Od tada je Toshiba uvijek isporučivala nagrađivane inovativne proizvode i usluge koji integriraju najnoviju tehnologiju i dizajn, istovremeno pružajući izvanrednu kvalitetu i pouzdanost.
Sharp Corporation je u listopadu 2018. godine stekao 80,1% Toshibinog računarskog poslovanja, a od 1. travnja 2019. taj je posao u svijetu poznat kao 'dynabook'. 4. kolovoza 2020. Sharp Corporation stekao je preostalih 19,9% dionica.
Naša marka više je od imena ili logotipa, ona je utjelovljenje naše kulture i naših vrijednosti. Oni ostaju dosljedni i snažni u Dynabook Europe zahvaljujući našim visoko kvalificiranim i obrazovanim ljudima, nagrađivanim proizvodima, opsjednutošću kvalitetom, sigurnošću i inovacijama te naglaskom na povjerenju i izgradnji dugogodišnjih partnerstava.