/>
Moj Servis
TEAM

IT servis u koji se možete pouzdati

...

IT Servis u koji se
možete pouzdati

Tvrtka se bavi uslugama popravka informatičkih uređaja, podrške krajnjim korisnicima i tvrtkama, razvojem i implementacijom IT rješenja te prodajom informatičke opreme. Ponosimo se sa više od 18 godina servisne podrške tisućama zadovoljnih korisnika.

Mi volimo svoj posao i znamo da Vam sigurno možemo pomoći. Oslonite se na naše znanje, iskustvo i optimalne cijene usluga.

MOJ SERVIS

Profesionalni laptop i PC servis

4.5 / 5 ocjena korisnika

...
...
... ... ...

Iskusni / Susretljivi / Drugačiji

Renomirani ICT brand

MOJ SERVIS informatika d.o.o. nastala 2010. godine transformiranjem iz uslužnog obrta za informatiku MOJ SERVIS računalne usluge koji je 2003. godine pokrenuo g. Davor Šepović s vizijom "MOJ SERVIS"
* tada u Hrvatskoj nisu postojale druge tvrtke ili web stranice naziva MOJ ***** te se možemo smatrati prvim začetnikom te ideje :)

Što radimo?

Bavimo se popravkom, nadogradnjom i održavanjem laptopa, računala, i monitora. Ovlašteni smo servis za Dynabook - Toshiba laptope. Naše specijalnosti su popravci i reparacije matičnih ploča na nivou komponenti, čišćenje hladila, zamjena LCD ekrana, ugradnja SSD diskova, snairanje oštećenih kućišta, instalacija i optimizacija operativnih sustava, čišćenje virusa i implementacija vrhunske antivirusne zaštite.

Naš cilj?

Stremimo biti pouzdana i prepoznatljiva tvrtka zasnivanjem uspjeha na potpunom zadovoljstvu klijenata i ispunjavanjem njihovih potreba na jednom mjestu. Uspjeh smo postigli predanim radom i svjesni smo da tvrtku i njen ugled čine njeni zaposlenici. Stoga smo ponosni na naš uspjeh i iskustvo a posebno na otvorenost i iskustvo našeg tima

Naše znanje i iskustvo je sve što trebate = uspješan popravak + zadovoljan korisnik

Pošalji upit

Korisnici o Moj Servis uslugama

Naša usmjerenost prema korisniku pružanjem profesionalne, transparentne i optimalne usluge razultira odličnim recenzijama na što smo posebno ponosni. Princip da uz tehnički zahvat na uređaju pružimo korisniku kompletnu uslugu sagledavajući njegove potrebe i način korištenja rezultira obostranim zadovoljsvom.

Napišite recenziju

na Googleu na Facebooku

Davno nisam doživjela ovako profesionalan pristup. Sve brzo riješeno, u sve sam bila upućena u bilo kojem trenutku. Komunikacija i ljubaznost na visokom nivou. Svaka čast 👍

Mia P.K.

Preporuka! Profesionalno i brzo zamijenjen ekran na laptopu Lenovo( od slanja do primitka 7 dana) , dostava brzom postom, te očišćen ventilator i ažuriran program. Najvece pohvale za status radnog naloga preko kojeg se u relanom vremenu prati rad servisera i obavlja komunikacija s njim!

Vedrana

Ljubaznost, stručnost osoblja, uslužnost, odlično servisirano računalo, vrlo prihvatljive cijene servisiranja, popravak izvršen u kratkom vremenu

Zdravko Knežević

Susretljiv i profesionalan odnos,brza i kvalitetna usluga. Za preporuku.

Saša Jelenić

Prva liga, iznimno profesionalni i uslužni, većinu toga mogu riješiti s vašim računalom, iznimno korektni i s cijenom i vašim podacima, definitivno nećete požaliti ukoliko im odnesete računalo na servis!

Damir Lasić