SSD NADOGRADNJA

Ubrzajte rad i produljite radni vijek računala

...

Pošalji upit i dogovori SSD nadogradnju

Ubrzajte laptop ili PC računalo uz povoljnu uslugu čišćenja hladila i nadogradnju operativnog sustava i biti će bolji nego kada ste ga kupili. Isplati se!

Zašto se isplati ugraditi brzi SSD disk?

SSD disk je najbolje i najisplativije ulaganje koja će drastično ubrzati rad vašeg laptopa ili PC računala.

Ugradnjom brzog SSD diska mijenjamo najsporiju kariku sustava HDD tvrdi disk. Pokretanje operativnoga sustava i programa drastično će se ubrzati. Ulaganjem u SSD nadogradnju ujedno štedite i produljujete radni vijek vašeg računala. Isplativom nadogradnjom prijenosnog ili PC računala postižete doslovno isti efekt kao da ste kupili novo uz sačuvano radno okruženje te puno brži, pouzdaniji i efikasniji rad.

SSD je mnogo otporniji na fizičke šokove, manjih dimenzija i mase, tiši, energetski učinkovitiji, ima kraće vrijeme pristupa memoriji i manju latenciju što ga čini bržim. Prema tome ključne prednosti nad klasičnim tvrdim diskovima su nekoliko puta veće brzine čitanja i pisanja uz manju potrošnju energije (bolja autonomija baterija) i manju razinu buke.

Pitate li se kako funkcionira SSD pogon? SSD diskovi funkcioniraju poput tvrdih diskova, ali s drugačijom tehnologijom. Kao i USB pogoni, i SSD diskovi koriste flash memoriju za pohranu podataka kojima se pristupa digitalno. Pogon tvrdog diska (HDD) koristi motore za vrtnju magnetih ploča i pomične glave za čitanje podataka. Kao rezultat toga, SSD-ovi isporučuju gotovo trenutno vrijeme pokretanja i učitavanja jer ne moraju mehanički tražiti podatke na pladnju.

Pogledaj SSD i HDD razlike
...

PAKETI SSD NADOGRADNJE
Odaberi po svojoj mjeri

Ubrazajte rad i produljite radni vijek svojeg računala. SSD nadogradnja je ulaganje koje se odmah isplati. U osnovnu cijenu SSD diska uključena je profesionalana usluga transfera postojećeg sustava i podataka odnosno nova instalacija Windows 10 ili 11 operativnog sustava uz sačuvane podatke

START 120 GB

499 kn
SSD kapaciteta 120 GB + transfer operativnog sustava ili nova instalacija uz sačuvane podatke
Nazovite

OPTIMAL 240 GB

699 kn
SSD kapaciteta 240 GB + transfer operativnog sustava ili nova instalacija uz sačuvane podatke
Nazovite

SUPER 480 GB

899 kn
SSD kapaciteta 480 GB + transfer operativnog sustava ili nova instalacija uz sačuvane podatke
Nazovite

ULTRA 1000 GB

1199 kn
SSD kapaciteta 1000 GB + transfer operativnog sustava ili nova instalacija uz sačuvane podatke
Nazovite
* Cijena ugradnje može ovisiti o modelu, specifikacijama, sučelju poput 2,5" ili M.2 SATA / PCI Express / NVMe. Jamstvo na SSD diskove je 3 do 5 godina.
Preferiramo proizvođače: CRUCIAL GIGABYTE SAMSUNG INTEL KINGMAX KINGSTON SEAGATE TRANSCEND WESTERN DIGITAL

Pošalji upit i dogovori SSD nadogradnju

Ubrzajte laptop ili PC računalo uz povoljnu uslugu čišćenja hladila i nadogradnju operativnog sustava i biti će bolji nego kada ste ga kupili. Isplati se!

Ugradi SSD - isplati se

Ukoliko ste neodlučni i niste sigurni da li je ulaganje u nadogradnju isplativo, razmotrite što sve profesionalnom ugradnjom SSD diska u servisu dobivate.

Jamčimo osjetno brže pokretanje računala i odziv sustava, pouzdan i siguran rad uz duže trajanje baterije.

SSD diskovi koriste flash memoriju za postizanje vrhunskih performansi i trajnosti. Budući da se unutar vašeg tvrdog diska nalazi puno malih, pokretnih dijelova - magnetskih glava, vretena i vrtećih ploča - stvari lako idu po zlu i mogli biste izgubiti svoje važne podatke. Bez pokretnih dijelova, SSD-ovi su izdržljiviji, hladniji su i troše manje energije.

Prepustite ugradnju iskusnim tehničarima uz sigurno kopiranje vaših podataka, programa i operativnoga sustava te optimizacije i prilagodbe hardvera i softvera za punu brzinu SSD-a.

SSD diskovi omogućuju brže učitavanje igara, aplikacija i filmova. Zbog tehnologije koju koriste, SSD-ovi su lakši i bolje podnose pokrete i padove. Uz to, SSD pogoni troše manje energije, što omogućuje računalima da rade hladnije.

LAPTOP CLEAN & FIX uz ugradnju SSD diska iskoristi popust na našu uslugu čišćenje ventilatora i zamjena paste hladila za u cilju stabilnog rada i prevencije skupih kvarova.
Prašina u hladilu + suha pasta = uzrok pretjeranog grijanja, nestabilnog rada, kvarova elektronike, baterija, diskova i gubitka podataka. Vidi više na Čišćenje hladila laptopa"

Opcijom zadržavanja postojećeg tvrdog diska i ugradnjom umjesto DVDa ili u vanjsko USB kućište dobivate dodatni prostor za pohranu i backup podataka.

Prednost pogona tvrdog diska je u tome da su jeftiniji od SSD pogona za istu količinu pohrane pa ukoliko zadržimo postojeći HDD kao sekundarni dsik možemo ugraditi SSD manjeg kapciteta i kombinirati brzinu i pohranu.

Ukoliko zbog sporosti rada razmišljate o kupovini novog računala ugradnja SSD diska je puno isplativija investicija. Već za 20% posto cijene novog laptopa imate doslovno isti efekt uz sačuvano radno okruženje u kojem već radite

Uz ugradnju SSD diska iskoristi povoljnu opciju nadogradnje sa postojećeg Windows 7 ili Windows 8 sustava uz optimizaciju rada i sačuvane programe, postavke i podatke - cijena usluge: 150 kn

Podrška za Windows 7 je istekla nakon 10 godina. Microsoft više neće nuditi softverska niti sigurnosna ažuriranja ili popravke. Moj servis preporuča nadogradnju na Windows 10 operativni sustav - sigurno, moderno i brže okruženje za rad i zabavu.

Dostavite računalo u servis, uslugu dijagnostike, procjene i ugradnje obavimo u 1-3 dana ovisno o stanju uređaja i potrebnim procedurama za optimizaciju, testiranja stabilnosti i ispravnosti rada.
Sudjelujete online uvidom u tijek procesa u našoj aplikaciji Provjera statusa radnog naloga

Solid-state drive ili skraćeno SSD je uređaj za pohranu podataka koji za pohranu koristi integrirane krugove - čipove. Namijenjen je trajnom spremanju podataka, kao i tvrdi disk. Iako se ponekad naziva "SSD diskom", on ne sadrži mehaničke dijelove (glavu za čitanje/pisanje i magnetizirani disk). SSD tehnologija za komunikaciju s ostatkom računala koristi isto elektroničko sučelje kao i tvrdi diskovi, što olakšava ugradnju i zamjenu sporijih mehaničkih diskova. Zbog veće brzine pisanja i čitanja, konstruirano je novo ulazno/izlazno sučelje SATA Express kako bi ostatak računalnog sklopovlja pratio i maksimalno iskoristio novu tehnologiju.

M.2 NVMe SSD

SUČELJA 2,5" ili M.2 SATA / PCI Express / NVMe

2,5-inčni SSD Standardni faktor oblika SSD-a je 2,5 inča koji se uklapa u odjeljak za pogone većine prijenosnih ili stolnih računala. Dizajnirani su tako da minimaliziraju potrebu za zamjenom priključnih sučelnih kabela, čineći što lakšim prijelaz na pogon visokih performansi.

M.2 SSD Najmanji faktor oblika SSD-a pričvršćuju se na matičnu ploču putem M.2 utora koje imaju gotovo svi noviji modeli laptopa i matičnih ploča stolnih računala. NVMe (Non-Volatile Memory Express) je protokol koji je dizajniran posebno za PCI sučelje kako bi dodatno ubrzao njegove performanse.

mSATA SSD veličine su jedne osmine 2,5-inčnog pogona i dizajnirani su za priključivanje u mSATA utore na matičnoj ploči. Danas ih je teško nabaviti, više se ne proizvode a ugrađeni su u laptope i tablete prije više od 5 godina.

Razlike između klasičnog tvrdog diska i SSD diska?

Solid State Disk (SSD) sastoji se od memorijskih čipova poput USB stikova. Stoga je puno brži, otporniji, lakši i daleko manje troši energiju baterije laptop a od klasičnog tvrdog diska s magnetskim pločama, motorom i mehaničkim glavama za čitanje i pisanje podataka. Brži je, tih, lagan i daleko učinkovitiji SSD je ido 100 puta brži a to se pozitivno odražava na vaš osjećaj brzine rada aplikacija i pokretanje operativnog sustava. SSD prednjači u sferi potrošnje struje, težine, tišine i brzine. Najviše se ističe njegova brzina. Mehanici glava HDD-a treba oko 10 ms da pronađe pohranjene informacije, SSD s flash-memorijom dovoljno je 0,1 ms. Multitasking je ogromna prednost SSD diska. U stanju istovremeno izvršiti više zadataka, raspakirati nekoliko arhiva, pohraniti i čitati datoteke: Pokretati programe poput Photoshopa, MS Office i nekoliko web preglednika s puno otvorenih stranica za SSD ne predstavlja nikakav problem. Preporuka: paziti da uvijek bude 10-20% slobodnog prostora na disku radi nesmetanog rad i ažuriranja sutava. SSD diskovi brže degradiraju i kvare se ukoliko s prepune podatcima.

Pogledaj SSD i HDD razlike
...
Moj Servis
TEAM

Pitajte za više informacija o ugradnji SSD diskova
saznajte što sve možemo učiniti za vaše računalo.

Pošalji upit
...