laptop hinge
Kućište je napuklo?

Reagirajte na vrijeme, obavite popravak što prije kako bi spriječili veća oštećenja i smanjili trošak.

Uspješno i povoljno popravljamo oštećenja saniranjem napuknutih šarki i plastičnih dijelova kućišta prijenosnih računala lijepljenjem snažnim industrijskim ljepilima.

Moj Servis Team

Razvili smo poseban postupak kojim možemo sanirati većinu napuknuća plastičnih i metalnih dijelova kućišta lijepljenjem snažnim industrijskim ljepilima bez potrebe za zamjenom tih skupih i teško dobavljivih dijelova.

Izmjena kućišta novim dijelovima je obično prilično skup popravak a često je upitna dobavljivost originalnih dijelova za pojedine modele. Ne pokušavajte amaterski "kućnim" ljepilima sanirati puknuća ABS plastike kućišta. Vjerujte da samo gubite i otežavate kvalitetnu sanaciju u servisu. Povjerite profesionalcima taj postupak i time zaštitite svoje ulaganje, podatke, poslovanje i novac.

Ovisno o oštećenju obavljamo sanaciju puknuća kućišta posebnim industrijskim ljepilom ili zamjenu dijelova rabljenim ili novim koje je potrebno naručiti.

laptop case fix

Najčešća su oštećenja na dijelovima kućišta koja su izložena najvećim mehaničkim naprezanjima. To su spojevi donjeg dijela kućišta i ekrana na mjestu pričvršćivanje šarki (eng. hinges) nosača ekrana.
Ukoliko nastavite koristiti laptop sa već primjetnim oštećenjem, razdvajanjem kućišta, rasklimanim šarkama obično za posljedicu imate sve veća i veća oštećenja te skuplje popravke jer može doći do oštećenja signalnih kablova i puknuća LCD matrice ekrana.

laptop case fix

Usluga LAPTOP FIX & CLEAN

  • Sanirano oštećeno mjesto i spoj šarke ekrana je nakon obrade i čvršći nego što je bio tvornički
  • Koristimo posebna više komponentna industrijska ljepila i kemijska sredstava za pripremu i čišćenje spojeva ABS plastike i metalnih dijelova te posebne filere za popunu i rekonstrukciju puknuća
laptop case fix
  • U sklopu usluge obavljamo obavezno čišćenje sistema hlađenja i zamjenu termo vodljivih pasti hladila kako bi se spriječili skupi kvarovi elektronike zbog pretjeranog grijanja
  • Tijekom postupa obavljamo i preventivnu dijagnostika stanja svih komponenti laptopa
  • Nakon popravka potrebna je dodatna korisnika pažnja pri otvaranju i zatvaranju poklopca ekrana
  • Uobičajeno cijena popravka za kućišta je 250-600 kn ovisno o oštećenjima i kompletnom stanju uređaja ukoliko nije potrebna zamjena novim dijelovima

Kontaktiraj servis ili nazovi odmah 01 6625 939

Pošalji upit

Obratite nam se s povjerenjem i saznajte što sve možemo učiniti za vaš laptop.

PICK-UP & RETURN - Preuzmi i vrati

Trebaš popravak? Iz drugog si grada ili nemaš vremena navratiti. Mi šaljemo dostavu :)

Ukoliko vam treba popravak uređaja a niste iz Zagreba, nema problema, uštedite i vrijeme i novac, pošaljite ga brzom dostavom i ubrzo vam javiti optimalnu procjenu popravka. Jednostavno naručite dostavu vašeg uređaja iz vašeg doma ili tvrke na popravak u MOJ SERVIS sa povratom na vašu adresu Overseas Express kurirskom dostavom

MOJ SERVIS pravo ime za ICT usluge

Nama je doista stalo do zadovoljstva naših korisnika i kvalitete naših usluga.
Obratite nam se s povjerenjem i saznajte što sve možemo učiniti za vas.

Pretplatite se na naš newsletter, ne propustite novosti i akcije ponuda usluga i proizvoda.
U svakom trenutku ćeš se moći odjaviti s naše email liste. Više o privatnosti podataka

Kontaktiraj servis ili nazovi odmah 01 6625 939

Pošalji upit

Obratite nam se s povjerenjem i saznajte što sve možemo učiniti za vas.

MOJ IT BLOG savjeti - recenzije - vijesti

Dijelimo sa Vama naše znanje, iskustvo, savjete i preporuke :)